Niin ollaa poikien kanssa taas palattu opintojen pariin, aivan liian lyhyeltä tuntuneen loman jälkeen. Pakkasta on riittänyt kun mittarin lukemat ovat tippuneet -32 asteeseen. Sisällä onneksi pysyy silti lämpö +21-23 asteessa. Kouluun paluu tapahtui mukavasti pehmeästi kahdella neljän tunnin päivällä ja sitten olikin jo viikonloppu :D jalostuksen ja genetiikan tunneilla tutustuimme koirien sukusiitosasteen laskemiseen. Koskaan ei ole jaksanut mikään matemaattinen tehtävä innostaa niin paljon kuin tämä.

Harun haava tulehtui, joten siihen haetiin antibiootti maanantaina. Pillerit tehosivat parissa päivässä eikä haava enää vuoda märkää ja punoitus ja turvotuskin on laskenut. Sitä ei enää huomaa, ellei tarkkaan katso. Kaulurin käyttökin on nyt vähentynyt enää siihen kun joutuu olemaan yksin kotona. Ensi viikolla varmaan jo saa jäädä kaappiin jos ei enää mielenkiinto kohdistu haaroväliin koko aikaa.
Haru ei ole yhtään ilahtunut kovista pakkasista vaan palelee jo -15 asteessa niin, että saa nutun niskaan kun käväistään vähän pidemmällä pissalenkillä. Ando alkoi näyttämään palelun merkkejä vasta kun pakkanen kiristyi kolmeenkymmeneen asteeseen.  Silloin alkoi pikku herrankin jalka nousta. Nyt ei noiden kovien pakkasten takia ei ole päässyt pitkille lenkeillä ja alkaa itseäkin hiukan turhauttamaan.

Loppuun hiukan kuvia


Lestijoki


Kuuraparrat