Taas on venähtänyt tämä kirjoittelu. Paketoidaan sitten koko viikko samaan pakettiin :D ja aloitetaan maanantaista. Meillä oli hyvin lyhyt päivä. Ensin Lisääntymisfysiologian koe ja sen jälkeen kaksi tuntia pieneläinsairauksia. Käytiin läpi ulkoloisia. :D
Tiistaina päivä alkoi taas kokeella. Tällä kertoo aiheena koiraterapia. Ei mennyt ihan putkeen, mutta olen tyytyväinen jos läpi pääsee. Klo 10.30-16.30 kuuntelimme luentoa koirien luonnetestauksesta. Keskiviikkona pääsimme sitten hommiin luonnetestiin. Minä olin Helin kanssa vastuussa tynnyrin pyörityksestä. En ole ennen luonnetestiä päässyt näkemään joten oli todella mielenkiintoista. Vielä kun tuomarit selittivät tarkemmin miksi juuri kyseiset pisteet yms. Kuvia päivältä kertyi nelisen sataa :D
Torstaina lähdimme ykkösryhmän kanssa metsään retkelle. Kävimme istuttamassa pikku mäntyjä. Planting baby trees... Istuttamisen jälkeen kävimme juomassa kahvit puron varressa olevalla laavulla ennen koululle palaamista.
Perjantaina  Oli metsä koe. Ihan ok ja aika helppoja kysymyksiä. Pieneläinsairauksien tunneillaharjoittelimme tassusiteen tekoa. Haru parka joutui uhriksi kolme kertaa. :D Nenu oli ihan tulipunainen.
Koulun jälkeen meille Helin kanssa tuli trimmaukseen villakoiramix. Se oli todella helppo ja nopea toimitus, pelkkää saksimista ja konetöitä ja aikaakin kului vain 1,5h.
Trimmauksen jälkeen lähdimme pyöräilemään kauppaan. Haru pääsi juoksemaan mukaan. Taas piti hiukan toppuutella ettei vetäisi niin kauheasti, vaikka itsehän pääsee helpolla kun ei tarvitsisi polkea. Pitäsi vain olla kunnon vetovaljaat ennen kuin vedättää. Nuo hurtan Y-valjaat ei kuitenkaan niin hyvin sitä painoa jaa oikeisiin paikkoihin. Kun Haru oli juoksutettu ja itse levännyt hiukan lähdin vielä Andon kanssa heittämään pari kirjettä ja paketin postiin. Sai pikkuinenkin liikuntaa ja omaa aikaa.
San'D'ohm ja Rosanna oli lenkillä mukana ja Ando sai kunnon juoksutusta härnätessään toista leikkimään. Juoksi varmaan tuon 5km reissun tuplana hilluessaan.

Nyt on miehet väsyneitä ja uni maittaa (ja ihan oikeesti se on väri kuva :D)
1242422604_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nyt kun lämpimät ilmat ovat saavuttaneet pohjoisenkin niin pikku turkis on pääsyt kokeilemaan tarhakoiran elämää Harun seurana ja ihan hyvin on viihtynyt.
Muutaman kerran on ollut yksikin ja silloin ei ole hiljaista. Parhaimmillaan on jäkättänyt kolmituntisen minkä olin Harun kanssa kentällä treenaamassa. Heti kun kaikki namit maasta on etsitty alkaa säännöllisen epäsäännöllinen JÄP JÄP JÄP JÄP JÄP JÄP JÄP JÄP JÄP... Harun kanssa vain kommentoi jos jotain outoa näkyy.
Tuollekin pikkuiselle tuli tänään 6kk täyteen. Aika on kulunut todella nopeasti. Vastahan se tuli pikkuisena untuvapallerona ja nyt siitä on jo nuori mies kuoriutumassa.
1242422627_img-d41d8cd98f00b204e9800998e