Vihdoin alkoi odotettu syysloma. Eilen koko kaulun alue hiljeni ja autioitui kun kaikki ryntäsivät äkkiä pois. =) Minä jäin koululle vielä pariksi päiväksi odottelemaan kyytiä. Perjantai illalla vietin kaksi tuntisen koiran pesun ja trimmaamisen parissa. Haru oli taas maailman surkeimman näköinen otus, kun se katsellaan anoi vapautusta kidutuksesta. Nyt on sitten taas vähän aikaa puhdas ja siisti koira. Saa nähdä millaiseksi se on itsensä sotkenut viikon aikana. Niin olemme menossa 19.päivä näyttelyihin Hämeenlinnaan.
 
1977145.jpg   1977148.jpg

Monien kärsimyksien jälkeen vihdoin valmista.
1977178.jpg

Tänään kävimme pienen lenkin kaupan kautta ja samalla kuin pullataikina jäi kohoamaan kävimme kentällä ottamassa vähän agilitya ja tokoa.
Tokossa kokeilimme liikkeestä maahan menoa muutaman kerran ja vain yhden kerran viidestä se lähti hiipimään perään. Muuten se meni suhteellisen nopeasti maahan. Pitää vain antaa pieni käsi apua ja oikea äänen paino. Ehkä se siitä. Seuraaminen meni hyvin. Otimme käännöksiä vasempaan ja oikeaan, sekä muutaman täykäännöksen. Ei täydellistä, mutta parempaa kuin koulun alussa.
Agilitya varten rakensin neljän hypyn radan: kaksi vierekkäin, kaksi peräkkäin + kepit. Niitä sitten kiertelin satunnaisessa järjestyksessä ja kokeilin erilaisia ohjauksia. Paljon tekemistä vielä. Pitää vain niin hirveästi keskittyä miten mikäkin osa itsestään liikkuu ettei vaan anna mitään vääriä merkkejä. =)
1977213.jpg