Todella kiva päivä kokonaisuudessaan. Herätys oli kello 7.00 ja lähdin kahdeksan jälkeen ajamaan kohti Pirkkahallia.
Venlan kehä olisi vasta yhdentoista jälkeen, mutta halusin ehtiä katselemaan ympärille ennen sitä. Shelttien junnu urokset alkoivat heti yhdeksältä ja nartut klo 10.00 vierekkäisissä kehissä. Juoksentelin collie ja sheltti kehien väliä katselemassa missä mennään.
Vihdoin sitten oli Venlan  vuoro astua kehään. Avoimen luokan narttuja oli yhteensä 30 ja Venla loppu päässä joukkoa. Venla liikkuin hyvin ja seisoi nätisti, tuloksena ERI. Kilpaluokassa pääsimme vielä kuuden parhaan joukkoon.


Kuvasta kiitos Tiialle.

Collie kehän jälkeen palasin katselemaan vielä shelttin loput. Kuviakin tuli ihan kiitettävästi, josta  parhaimmisto löytyy photobucketista. Pääsin myös näkemään Sinin ja Sonicin upean tanssi esityksen.
Viimeiseksi ennen ryhmäkehiä kävin shoppailemassa pojille tuliaisia. Andolle löytyi pehmopallo ja oma minivinkupossu ja yhteiseksi saivat Harun kanssa ison kasan nameja ja herkkuja.
 
Näyttelyn jälkeen kävin moikkaamassa Harun neliviikkoisia siskon lapsia. Voi että niitä oisi voinut tuijotella vaikka kuinka kauan. Suloisia pieniä mönkijöitä. :D

Takasin kotiin pääsin seitsemän maissa. Sunnuntaina oli paluu Kannukseen, jossa Heli ja Sanna olivat katsoneet poikien perään viikonlopun ajan.
Ando oli viikon aikana kasvanut taas puolisen toista senttiä ja mittari näytti nyt 30,5cm. Yhden kaavan mukaan voisi aikuiskooksi arvioida nyt 36-37cm (4kk korkeus +6cm). Pidetään peukkuja että näissä lukemissa pysytään.