Olin rohkea ja otin itselleni pitkästä aikaa taas trimmejä. Eilen tehttiin Emmin kanssa Chow Chow uros ja tänään sheltti ja persialainen.
Chown trimmaamisessa keski nelisen tuntia. Harjaus+pesu+föönaus+kynsien leikkuu. Lisäski putsattiin korvat ja silmien ympärykset.
Tänään sitten heräsin kahdeltatoista uusiin trimmeihiin. Sheltti sujui ongelmitta puolessatoista tunnissa ja kissaan meni aikaa saman verran. kummallekin tehtiin harjaus+pesu+föönaus ja kynsien leikkuu. Odotin kissan olevan hankalampi tapaus, mutta ei mitään. Pientä hangoittelua, mutta ei käyttänyt kynsiä.
Nyt on sitten taas muutama trimmi lisää. Jostain pitäisi kerätä se energia ja innokkuus muutamaan nypittävään.

Halloweenin kunniaksi leivoimme tänään kakun. Suklaapohja, vaniljavaahto-tuorejuusto täyte sekä persikan palasia. Päälle samaa vaniljavaahto-tuorejuustoa, murskattuja turkinpippureita reunoille. Koristeeki kakun päälle tehtiin lakritsikastikkeesta hämähäkin verkko.

Illan päätteeksi kävimme kentällä hiukan agilitailemassa. Harulla oli todella kivaa. Otimme pidempää rataa ja ehkä meillä on vielä toivoa. Tai siis minulla. Tumpeloin kauheasti ja koira menee miten sattuu kun en osaa sitä ohjata.

Eilinen ja viimeöinen lumi oli vielä maassa, joten poika pääsi lumipallo jahtiin.
2029957.jpg