Kuka sanoi että tokoili pitäisi tapahtua kentallä yms. Me otimme eilen loppu juna matkasta pienen toko treenin. =) sivulle tuloa ja kaukoja. Ihan kivasti meni. Meidän lisäksi vaunussa oli vain kissa, yksi mäykky ja kolme ihmistä. Haru toimi oiein innokkaasti kun oli taas jättänyt aamupalasta suurimman osan syömättä.
Asemalla mietä vastassa oli siskoni ja veljeni ja Haru sekosi onnestaa taas. Nyt on sitten taas saanut juosta omalla pihalla. käytiin tänään pyölenkki kaupan kautta. Haru juoksnteli koko matkan irti. Kyllä pieni koira osaa pinkoa lujaa, kun sillee päälle sattuu. En varmasti pysyisi perässä jos kilpailla pitäisi.
Kanin häkki projekti jäi huomiselle kun en löytänytkään tarvikkeita kotoa, joten huomen aamulla auto kohti  rautakauppaa ja rakentamaan.

Haru ei sitten käynytkään kuvauksissa vielä. Eilen illalla tuli kasvattajalta viesti että hän on kipeä eikä päääsekkään, joten kuvaukset siirtyivät johonkin tulevaisuuteen. Eihän sillä sinänsä ole kiire tai välttämätön tarve, mutta olisi kiva tietää mitä sieltä löytyy.

Huomenna jos osaan laittelen kuvia Kuron kesä mökistä.