Sunnuntaina oli kello herättämässä klo 5.00 ja aamu valmistelujen jälkeen lähdettiin Andon kanssa ihan kaksin ajelemaan Poria kohti.
Perille saavuttiin vähän jälkeen puoli kahdeksan ja pystytimme leirimme Niinan (Harun kasvattaja) teltan viereen. Kiitos Niina ja Pauliina paljon seurasta ja sateen suojasta. =)
Kehät lähtivät puorimään hiukan myöhässä. Pikku poikia oli paikalla 6 joissa mukana myös Harun siskon poika Waldo,  joka sijoittui kolmanneksi. Sitten oli vanhempien pentujen vuoro ja luokassa Andon lisäksi kaksi muuta urosta. Tuomari kehui pöydällä hyvä karheaa turkia ja ihasteli silmiä. Tutki todella tarkasti läpi ja siten juoksutti edes takaisin ja ympyrän. Ando liikkui hiukan laiskan oloisesti, mutta jaksoi kuitenkin sitten taas seistä napittaa namia. Avostelujen jälkeen tuomari kiersi vielä koirat läpi ja ohjasi meidät ensimmäiselle sijalle KP.n kera :D Sen jälkeen oli vastassa pikku urosten voittaja, jolle sitten hävittiin. Mutta mielestäni päivä oli onnistunut. Luokkavoitto ja KP erkkarissa!! Pakinnoksi Ando sai 3kg RC.n mini junior ruokaa.

"A merle with a good side and not so good side. Beautifully presented and trimmed. Nice round bone. Steady and confident. Good mover behind but watch the front. Pleasent head. Old fassioned heavy ears, but does not distract."

1249370825_img-d41d8cd98f00b204e9800998eKuva Sirpa Saari

Nyt on pentukehät kierretty ja parin viikon päästä aloitetaan junnukehät Nokian ryhmänäyttelystä.