Vietimme kaksi päivää Kaustisten raviopistolla tutustumassa hevosiin. Samalla maanantain alkoi myös 7. kennelvuoroni. Samassa vuorossa mukana Sanna ja Rosanna , eli 3/4 Iisakilaa kennevuorossa. =) 

Maanatai:
Aamu alkoi lupaavasti. Autossa joka meidän piti ottaa oli melkein tyhjä tankki ja pienen sähläilyn jälkeen pyydyimme ABClle tankkaamaan. Pääsimme loppuen lopuksi perille, joskin puoli tuntia aikataulussa myöshässä ja aloitimme aamun iloisesti karsinoiden siivouksella. Sen jälkeen otimme hevosia käytävälle ja aloitimme harjaamisen. Minä, Heli ja Haidi harjasimme 1 vuotiasta suokki ori Pätkistä. Todella mukava otus.
Harjauksien jälkeen kävimme läpi hiukan hevosten varusteita ja sitten lähdimme syömään.
Ruuan jälkeen pääsimme opiskelemaan kengitystä. Tauolla kävimme Kaustisten keskustassa ostamassa Halpa-Hallissa hiukan evästä ja ruuan jälkeen päästimme päivän luentoon hevosten ruokinnasta. Kahvin kanssa tarjoiltu kakkupalanen kyllä voitti kannuksen tähän astiset herkut.
Takaisin Kannukseen päästyämme sitten vain kennelvuoroon, Gatorilla hurjastelmaan. =)

Tiistai:
Aamupäivän harjoittelimme hevosten valjastusta ja pääsimme myös ajamaan lyhyen pätkän. Se oli todella kivaa ja olisi hauska päästä ajamaan vielä lisää.
Iltapäivällä tutustuimme hevosen anatomiaan ja hyvän ravurin oikeanlaiseen rakenteeseen. tunnustelimme jänteitä ja katselimme lihaksia.

Tässä vielä kuva saastetta:
kengityksen "uhri"
                            1931266.jpg

Olli ja Madonna, ajoharjoittelu hevosemme
    1931268.jpg       1931269.jpg

1931288.jpg