No niin. Nyt on lomat vietetty ja huomenna jatkuu koulu, tosin sikalan merkeissä. Matkustamme kahdeksi päiväksi Perhoon sikoja tutkimaan. Haru jää siksi aikaa kentsulle. Ensimmäistä kertaa se jää jonnekin vieraaseen paikkaan. Tähän mennessä se on ollut hoidossa vain yhden yön ja silloinkin siskoni seurassa. =)
Viikonlopun olen mennyt Batteryn voimalla. Kahden viime yö aikana olen nukkunut yhteensä 7h. Perjantai iltana aloin katselemaan koneella O.Cta ja huomasin klo 5.30 että varmaan pitäisi pikkaisen käydä nukkumassa. Viähän ennen yhtätoista heräsin pirteänä. La iltana ajattelin käväistä koneella, mutta puoli kolme joudun repimään itseni nukkumaan, koska aamulla oli kello herättämässä 6.30
Tänään sitten kävimme Harun kanssa Hämeenlinnan ryhmänäyttelyssä. Hyvä arvostelu taas ja kuten arvelinkin toinen T.
"T   Hyvän tyyppinen. Maskuliininen pää. Oikea purenta. Hyvä kallo, selkä ja risti. Hyvä turkki, rintakehä saisi olla kehittyneempi. Hyvät liikkeet ja temperamentti. Aivan liian suuri 48cm, siksi tyydyttävä."
Loppuvuosi pidetään näyttelytaukoa ja katsotaan käydäänkö keväällä vielä jossain. Seuraavan koiran kanssa sitten toivotaan hiukan parempaa menestystä näyttelykehissä.