1698291.jpg
 
Vihdoin ja viimein sain Kuron ulkohäkki rakennettua. Sopivaa verkkoa ei löytynyt mistään, joten lopulta otin piha-aidastani palasen sen tekemiseen. Pihan verkkoaita on kuitenkin tarkoitus korvata puisella, jossain vaiheessa. kaksi päivää se siellä viihtyi, kunnes sitten viime aamuyöstä karkasi. Äiti herätti kani jahtiin puoli kuudelta. Onneksi ei lähtenyt koti pihasta minnekään. Nyt on kani taas sisällä arestissa kunnes saadaan keksittyä mistä se meni läpi ja asia korjattua  =)

Tänään palatessani Hervannasta vettä satoi kuin savista kaatamlla. Vauhti piti hidastaa viiteenkymppiin 80km/h alueella kun pyyhkimissä ei riittänyt vauhti pyyhkimään vettä pois. 10metrin matkalla, minkä juoksin autolta kotiin, ehdin kastua läpimäräksi.
Toivottaasti juhannukseski luvatut vesisateet hyppäävät Ylöjärven yli ja täällä paistaisi aurinko. Saan kolme kiinanharjakoiraa vieraakseni, joten olisi kiva jos koirat pääsisivät ulkona leikkimään.

Vapaa päivät ovat mukavasti vierähtänet koneen ääressä. Latasin koneella NCIS kaudet 1-5 ja Viva La Bam kaudet 1-5. NCIS:stä on käyty läpi eka kausi toinen kausi on jaksossa #12 ja Bamia on katsottu jo kaksi kautta. Mitähän loppu lomasta kun nämä kuluvat näin nopeasti =)