Ando päätti tämän vuoden näyttelykäynnit pohjoismaiden voittajaan. Tuomarina meillä oli Anders Tunold-Hanssen Norjasta. Tuloksena EH

"Very good type, nice size, good head that is a bit heavy and deep in skull, earset a tittle broad, nice neck strong topline, well angulated, could have had a better lay of shoulders, moves well from the side still needs to tighter up, coming and going too high tail carriage on moving. excelent coat nad colout."

Ensi viikolla on terveystarkkien aika, jonka jälkeen Ando jää pienellä näyttelytauolle ja kehiin palataan varmaankin joskus helmi-maaliskuussa.
Kuvia Helsingistä löytyy taas galleriastani

Haru kävi "tokoilemassa" viime keskiviikkona ei niin hyvällä menestyksellä. Aivot ja keskittyminen jäi jonnekin kehän laidalle ja koko esitys oli ihan kamala. Ainoa mihin olin jokseenkin tyytyväinen oli paikkamakuu ja liikeestä maahan meno, joista numerot 8 ja 9. Kaikki muu menikin sitten myttyyn. Tällä hösellyksellä saatiin 121 pistettä ja kolmostulos. Palaillaan tokoilun pariin taas sitten ensi vuonna ja jatketaan puuttuvan ykkösen metsästystä.