Nyt on vuosi vaihtunut ja paluu arkeen pitkän loman jälkeen.
Viime viikolla kävin katsomassa Twilight elokuvan Ensi-illassa Lappeenrannassa. Viime kertaan ei parantunut kuin kuvanlaatu, ja jos on mahdollista oli leffa vielä huonompi kuin ekalla kerralla. =) Kun tiesi jo mitä tapahtuu ehti enemmän keskittyä virheisiin, joita jo tuotanossa on tapahtunut 43kpl, asia virheistä puhumattakaan. Ehkä olen vain nirso, mutta en ole mielipiteeni kanssa yksin.

Aloitin maanantaina työharjoittelun Musti ja Mirri liikkeessä Helsingissä. Asutaan poikien kanssa täällä tammikuun loppuun ennen paluuta Kannukseen.
Ensimmäinen viikko uudessa toppi paikassa kuluin nopeasti. Haru ja Kuro ovat saaneet tuliaisia js luulen suuren osan opintotuestani häviävän näiden viikkojen aikana juuri kyseiseen liikkeeseen. =) varsinkin ALE myynteihin.

Joulun treenitauon ja matkailujen jälkeen pikku sheposta löytyi paljon virtaa. Keskiviikko iltana treensimme:
Seuraamista välillä edistää hiukan mutta korjaa heti vinkistä. Katse kontakti pysyy kohtaliasessa häiriössä.
Luoksetuloa tulee nopeasti ja oikealle paikalle. Välillä ilmenee vasten pomppimista.
Kaukoja kaikki liikkeet menee oikein käskystä, mutta se liikkuu hiukan eteen, joka kerta kun nousee seisomaan ja istumaan mennessä peruuttaa.
Luokse tulosta maahan meno sujuu hyvin lelun kanssa takapalkalla.

TÄNÄÄN
Seuraaminen samanlaista kuin keskiviikkona. Nami palkalla ehkä hiukan tarkempaa ja keskittyneempää. Pallon kanssa rupeaa herkemmin edistämään ja hosumaan.
Luoksetulossa ei tänään hypännyt kertaakaan. Tuli rivakkaasti eikä empinyt matkalla.
kaukoissa samat ongelmat.
Liikkeestä pysähtymiset maahan menee pienestä käsimerkistä nopeasti. Seisomisessa tulee askel tai kaksi. Istumista kokeiltiin tänään ekaa kertaa ja wau! se meni. Ensin otettin ihan vain istumista ja sen jälkeen vierellä kulkkiessa pyysin istumaan ja se istui. Vaatii pienen hidastuksen, mutta istuu.
Pikku herneeseen on vihdoin tainnut tarttua jotain. Tosin koko ajan kuluessa tuntuu ettei me koskaan olla valmiita. Ei vain osaa. Haru täyttää huhtikuussa jo kaksi eikä sillä vieläkään ole saatu mitään aikaiseksi.... ARGH!!! mutta treeni intoa on taas
 
Huomenna olisi tarkoitus ottaa kuvia kun se lumi päätti sittenkin hetkeksi tänne eteläänkin tulla.