Lauantaina kävimme "pienellä" kauppa reissulla. Lähdimme aamusta ajamaan Kylmäkoskelle, Millerin kauppakeskukseen. Kiersimme Tokmannin ja suuren kirppu torin., jos löysin itselleni uudet housut ja taskulampun. Samalla matkalla katkesi myös kolmen viikon karkkilakko kun retkahdin ostamaan kilon karkkilaatikon. Pakko oli kun halvalla sai 3,95€/kg . =)
Takaisin tulimme maisema reittiä Urjalan ja Vammalan kautta. Matkaa kertyi yhteensä 210km ja aikaa kului about 8h.

Siivotessa varastoa löysin myös Harun rakkaan vinkuvan hiiri lelun, Horo-Hiiren, frisbiin sekä lisää tennispalloja. Frisbii osoittautui olevan myös todella kova motivaattori treeneissä. Joissa edelleen hinkataan samaa, eli ALOn liikkeitä. Olen myös aloittanut pysähtymiset seuraamisesta ja luoksetulosta.  Ihan kivalle alulle ollaan päästy.  Ehkä syksyllä ennen koulun alkua ollaan valmiit ekoihin TOKO ja BH-kokeeseen.
Ollaan tehty yhdessä nyt paljon enemmän ja Harun onkin alkanut tarjota osaamiaan temppuja. Siksi veljeni miettikin "Miten sä olet saanut siitä tollasen perseen nuolijan?"
Mies pääsi eilen mukaan mustikka metsälle.  Pöljä koira söi enemmän mustikan lehtiä kuin itse marjoja  varpuja riipiessään. 

Heinäkuu on vierähänyt nopeasti ja tuntuu ettei mitään ole saanut aikaiseksi. Puolen toista viikon aikana olen katsonut aivan liikaa elokuvia: 1 missed call 1-3+USA versio ykkösestä, 21- the movie, Catch me if you can, Dark floors, Fantastic four 1&2, Flicka, I am legend, I know what you did last summer 1-3, Pride and prejudice, Planet terror, School of rock ja She's the man.  = 18 elokuvaa puolessatoista viikossa.
Sekä sain vihdoin katsottua NCIS vitos kauden kokonaan. Toivottavasti sarja jakuu taas syksyllä. Samoin sain katsottua loppuun keväällä lakon takia kesken jääneet sarjat: Gossip girl (jaksot 13-18) Desperate houseweves (4,kausi, jaksot 11-17). Supernatural (3.kausi, jaksot 9-16) odottaa vielä vuoroaan.

Tällä hetkellä päivät etenee elokuuta odotellessa. Sawoshow 1-3.8. Breaking Dawn 4.8. Nokian ryhmä näyttely 9.8. ja koulu 13.8. Luulen piiloutuvani BDn kanssa jonnekin hiljaiseen nurkaan viikoksi ennen koululle paluuta ja ahmia kirjan niin monta kertaa kuin vain ehtii. =)

I got no life