Tänään Haru pääsi pitkästä aikaa Kokkolaan raunioille hakuilemaan.
Ensimmäinen maalimies oli helposti pelkän kivikasan takana näkösällä. Muisti hyvin homman idean ja lujaa pinkoen suoraan maalimiehen luo ja aloitti oma-aloitteisesti haukkumaan. 
Seuraava oli piilossa vaikeampi kulkuisen rauniokasan seassa. Haru hyppelehti innokkaasti taas, mutta kesken matkan jäi "jumiin" lavan päälle, etupää toisella ja pylly toisella puolla. Lava siis oli melkein pystyssä maassa ja Haru killui siinä päällä. Ei pystynyt ponnistamaan itseään irti joten mamman piti käydä irrottamassa ja taas matka jatkui perille maalimiehen luokse.
Kolmas maalimies meni kauemmas puukehikkojen taakse piiloon. Ei siinäkään mitään ongelmaa. Hieno sheppo!!!
Kiitos maalimiehille ja pahoittelut sormien puolesta =)

Puolen tunnin tauon jälkeen otettiin tokoa ruohokentällä. Ensin paikkamakuu. Lyhyt välimatka ja tiheää palkkausta, jotta katse ei harhailisi ja nenä keksisi omiaan. Hyvin meni ja pysyi paikoillaan. Kokeiltiin myös useampia maahanmenoja ja sieltä ylös nousuja, mitkä mölleissä takkuili.

Seuraamiset meni ok. Olisi voinut olla tarkempaa ja pysyä paremmin kontaktissa. Jäi jälkeen oikealla käännöksissä. Liikkeestä maahanmeno oli nopea. Seisomisessa otti muutaman askeleen, mutta ihan ok suoritus muuten. Lopuski vielä henkilöryhmä (jos sinne BH-kokeeseen joskus uskallettaisiin). Ihmiset ei häirinnyt, mutta seuraaminen oli onnetonta. Taisi olla jo lopussa sen verran väsynyt ettei keskittyminenkään ollut ihan huipussaan.

Sitten evästauko mäkkärissä. Ruokailun jälkeen lähdettiin koirien kanssa kaupungille ihmisvilinää katsomaan. Uutta oli kauppakeskustokoilu. Keskellä kauppakeskusta hiukan seuraamista ja muutama maahanmeno.
Kaupunkikierroksen ja treenien päätteeksi rentouttava kolmen kilsan kävelylenkki.

Pentu oli nyt jo toisen kerran koko päivän sisällä ja taas ihan kuivana. Viime viikonloppukin sujui vain muutamalla vahingolla. Toivo on syttynyt että se vielä tulee täysin sisäsiistiksi. :D

Poikien riekkutauon aikana Ando sylkäisi suustaan yhden hampaansa :D Tarkemmin tarkasteltuani huomasn neljän muunkin hampaan heiluvan lahjakkaasti. Tippuvat varmaan jo viikonloppuna. Eilen tippui ensimmäinen kulmuri. Iltatarkastuksella huomasin sen vain kadonneen. Pitää kytätä muita tarkemmin, jotta edes sen yhden saisi talteen.

Tässä vielä pojat leikkimässä.

1240503376_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1240503389_img-d41d8cd98f00b204e9800998e