Ollaan poikien kanssa palattu takasin Kannukseen ja Iisakkilaan.
Palataan vielä hetksi eiliseen, mikä alkoi aikaisella herätyksellä ja matkalla Tampereen ryhmänäyttelyyn Kauppin vinttikoiraradalle Andon kanssa. Kehät alkoivat klo 10.00 kymmenellä pennulla. Uroksia oli 3 ja mukana Harun siskon poika Copystyle Firastarter eli Waldo. Waldo oli hienosti PEK 1 KP.n kera ollen myös VSP pentu. Narttu pentuja oli mukana 7. Riimikin esiintyi hienosti, mutta ei sijoittunut.

 

Uroksia oli ilmoitettu 19, joista junnuja 5. Tuomarina Borgen Bengt-Åke Ruotsista ja tuloksena JUN H

"Iso ja hiukan raskas. Voimakas pää, joka ei saa enää vahvistua. Aavistuksen hoikka. Hyvä kaula. Miellyttävä ylälinja. Hyvä eturinta, pyöreä rintakehä. Vahva luusto. Liian iloinen häntä. Kaunis väri. Hyvin esitetty."

Tuomarilla oli tiukka linja valinnoissaa ja koko väri skaala oli käytössä. Nyt on sitten kuukausi aikaa treenata tuota häntää ja seinäjoella sitten seuraavan kerran. Minun piti lähteö jo AVO uroksien jälkeen heittämään Ando kotio ja jatkamaan matkaa pitkkalaan Lemmikkijuttuun töihin. Nelituntisen päivän jälkeen takasin kotio ja pakkaamaan auto ja kokka kohti Kannusta. Autoon ei olisi enempää tavaraa mahtunut. Peräkontti survottiin kiinni ja takapenkin jalkatilatkin olivat täynnä. Puoli kahdentoista aikoihin oltiin perillä. Mukavaa olla taas kotona. Sain suurimmat osan laukuista purettua paikoilleen jo illan aikana ja aamulla loput.

Tänään oli iltasella pakko päästä kentälle liitelemään. Koiratkin selvästi nauttivat.
Aloitin Andon kanssa muistelemalla putkea. Siinä ei ollut mitään ongelmaa. Se on selvästi yksi lemppareista. Kun silmä välti se karkasi vetämään hulluna putkea uudestaan, uudestaan ja uudestaan. Parin kerran jälkeen otimme mukaan hyppyjä (rima maassa): hyppy-hyppy-putki-hyppy. Hienost kuuntelee ja seuraa ohjausta, kunhan ohjaaja pysyisi mukana ja hallitsisi raajojensa liikkeet :D Viimeiseksi otettiin uutena juttuna pussia. Heli oli toisessa päässä pitelemässä pussin suuta auki ja Ando sujahti läpi. Pikku hiljaa laskettiin päätä ja jo viidennellä Ando meni ilman apuja. On se vain niin mahtava pikku mies. Täynnä räjähtävää energiaa. Siinä touhutessa alkoi poika kuumumaan ja tarrasi lahkeeseen muutaman kerran, joten Ando jäähylle ja Haru kehiin.
Harulla myös rimat alhaalla. Hyppy-putki-hyppy-hyppy. Oma ohjaustekniikka pahasti mennyt takapakkia kesän aikana ja kesti ennen kuin sain Harun kulkemaan sinne minne halusin. Hetken päästä alkoikin sujumaan paremmin. Haru nautti... Aloiteltiin helpoilla radoilla ja pikkuhiljaa vaikeutettiin erilaisilla kikkailuilla ja kierroilla. rengas-hyppy-putki- hyppy-hyppy-pussi. Pienellä tokoilu pätkällä otettiin muutama ruutu. Nami alustalla ja matkaa pari-kolme metriä.
Lopuksi keppeiltiin. Haru osasi vieläkin hyvin, vaikka pari kertaa yrittii fuksata vikassa välissä. Parin muistutuksen jälkeen hyvin, vaikka vauhtia saisi olla vielä enemmän. Andolla taas ei ole vauhdista puutetta, meni 6.n kepin pätkän onnistuneesti useamman toiston jälkeen. Keskittymistä vielä peliin niin olisi hyvä :D

Sitten vanhempi mutta ihana kuva pojista yhdessä.