Nyt on sitten ensimmäinen viikko työharjoittelua takana. Aika kului nopeasti ja mukavaa on ollut. Tämän viikon olen oikeastaan opetellut töitä ja rutiineja joita tilan hoitoon kuuluu:
Aamut alkavat kujalla olevien eläinten (neljä kani häkkiä ja häkillinen silkkikanoja) ruokkimisella ja vesien vaihdolla. Sitten on vuorossa vuohitallin siivouksella, joka jatkuu lehmä ja aasi tarhoihin. Aamusta viemme hevoset tarhoihin jaloittelemaan päiväksi.
Kissatalo avataan myös aamusta: hiekkalaatikoiden putsaus ja kissaluukun avaus. Kissojen harjaus ja paijaus kuuluvat myös osana tähän aamuhommaan.
Päivän aikana hevosille jaetaan pari kertaa heinät. Tarkastetaan eläinten vedet ja että niillä on heinää. Haetaan heinää talliin, haravoidaan piha ja siistitään häkkejä.
Illalla hevoset ja vuohet sisälle,  lehmille, vuohille ja hevosille iltaruuat. Katsotaan että kaikilla on vettä ja heinää yöksi.

Asumme Harun kanssa pienessä mökissä tilalla. Se on todella viihtyisä kaksi huonetta ja pieni keittiö. Televisiokin löytyy, mutta ei digiboxia =). Tosin en sitä suuremmin ehtisi katsomaankaan. Tauoilla Haru saa aina juoksennella vapaasti aidatulla pihallamme.