No niin. Nyt on palailtu tuolta Kuopion reissulta. Haru oli ilmoitettu sunnuntaille Birten arvioitavaksi, jolta koon takia tuli T. Nähtiin myös Lilli sisko.
Sunnuntaina jatkoimme matkaa Savonlinnaan, moikkaamaan kummipoikaani Jesseä.

Viikon aikana jaksoin tehdä kaksi oikeaa toko treeniä. Sujui ihan hyvin. Kokeilin luoksetulosta maahan menoa ja se toimii 80% tapauksissa. 20% joko madellaan eteenpäin odotellen maahan- käskyä tai sitten ei kuunnella ollenkaan ja rynnätään suoraan luokse. Niillä kerroilla kun mennään maahan se sujuu ok. Tähtäimessä olisi nyt syksyn/talven aikana TK1. Jos vaikka pääsisi aloittamaan myös agilityä syksyllä. Kisoihin ei varmasti mennä ennen ensi kevättä/kesää.

Tänään kävimme Nokian ryhmänäyttelyssä. Tuomarina Gabriela Ridarcikova, Slovakiasta. Tuloksena H, mitä lähdimmekin hakemaan. Nyt on näyttely tavoitteet täyttynyt, mutta käydään viellä pari kertaa kehässä jotta saa muidenkin tuomareiden mielipiteen koiran rakenteesta. Nämä kaksi ovat halunneet lisää kulmauksia varsinkin taakse, sekä huomauttaneet hännästä joka liikkeessä nousee pysstyyn kuin antenni. =) Kumpikin arvostelu löytyy kotisivuiltani.

Ensi viikolla tiistaina käydään Harun kanssa ell luona kuvauttamassa lonkat ja kyynärät, sekä tutkitaan polvet ja peilataan silmät. Keskiviikkona jo alkaakin koulu.