Meillä siis on nyt ollut koiraterapiaapuolitoista viikkoa ja alkaa jo hiukan puuduttamaan. 8h teoria päivät eivat ole helpointa seurattavaa. Onhan sieltä tullut jonkin verran uutta tietoa ja vanhoihin hiukan syventävää, mutta silti... 4h on ihan ok ja sitten käytännön harjoittelua. =)
Alan jo ehkä olemaan hiukan vainoharhainen kaikkien ongelmien kanssa ja näen niitä joka paikassa... koirallani on selvästi ADHD, ODC, johtajuusongelma ja mielenterveysongelmat olen itselleni hyvää vauhtia hankkimassa =)

No nyt alkoi epävirallisesti kesäloma ja olemme koiran kanssa junassa matkalla kohti Tamperetta. Otin loppuviikon vapaaksi Harun lonkka/kyynär/polvi tutkimuksia varten, jotka ovat huomenna. Tosin parin viikonpäästä onkin sitten taas kennelvuoro.
Heinäkuu on kokonaan vapaata. Suuria suunnitelmia ei kesäksi ole: Koiran treenausta ALO ja BH valmiiksi, BDn odottelu ja SawoShow, johon Haru on ilmoitettu sunnuntaille. Harkitsen vielä myös erkkariin menoa. Rahaa on kuitenkin hyvin rajallisesti kun heinäkuusa ei tule tukia.

Huomenna on rakennus urakka edessä, kun rakentelen Kurolle ulkohäkin kotiin kesäksi. =)
Huomiseen