Kone vieläkin hiukan jumissa, joten toivottavasti ei hirveästi kirjoitus virheitä. =)

Tällä viikolla olen ollut reipas ja saanut lyhennettyä "TO DO" -listaani.
- Sain vietyä TOP paperit eteenpäin
- kuten myös ruokarahalaskun
- sekä sain varattua itselleni lääkäri ajan ja haettua uudet allergia lääkkeet.
vielä olisi hammaslääkärin vuoro, mutta se saanut vielä odottaa, jonkin aikaa. Luultavasti sitten syksyllä, jos muistaa enää  =)   (En ole hammaslääkäreiden ystävä)

Tänään huomasin miten pieni paikka Kannus oikeasti on, kun törmäsin samalla kauppa matkalla ja samassa kaupassa sekä opettajaan että lääkäriin, jolla keskiviikkona kävin. Pelottavaa!!!!

Eilen pääsin vasikka handleriksi, kun Aamu vasikka lähti käymään jaloittelemassa pihalla. Ai että sitä riemua kun "pikkuinen" vasikka pääsi ulos raittiiseen ilmaan ja sai tilaa ympärillee. Siinä vedettiin monta pukkilaukka sarjaa ennen rauhoittumista. =)
Tämän viikon vietin navetassa, jonka päätteeksi oli näyttö. Ihan Ok tuloksin. Lähtö kohtana oli  "kunhan läpi pääsee", mutta kyllä sieltä tuli niitä kiitettäviäkin numeroita, keskiarvoltaan pikkasta vajaa neljä.
Enää kaksi viikkoa, tai minun tapauksessani viikko ja kaksi päivää, koulua jäljellä tästä lukukaudesta. Aika on totaalisesti lentänyt.

Harulla on lonkkakuvat 11.6 Kankaanpäässä, joten lähdeme jo tiistaina junalla Ylöjärvelle. Sitten olemme juhannusviikon kotona ennen viikon 26 kennelvuoroa #6.
Heinäkuu on onneksi kokonan vapaata ellei lasketa serkun kissan vahtimista muutamana päivänä. Toivottavasti kuintenkin on tarpeeksi tekemistä ettei aika käy pitkäksi ennen elokuun 2.päivää jolloin julkaistaa Twiligh- saagan neljäs kirja Breaking Dawn. ARGH!!! Miten niin kauan jaksaa odottaa. Toivottavasti SM laittaa taaas jotain pientä ennen julkaisua kuten hän tekin Eclipsen kanssa.

Kesän ajan pitäisi treenata koiraa, mikä on nyt jäänyt luvattoman vähälle kaiken menemisen takia. Ensimmäiset toko kisat olisi tarkoitus käydä kokeilemassa heinäkuun lopussa. Siihen treenaillessa riittää tekemistä. Onneksi vihdoin säät vaihtuivat mukavaksi että ulkonakin viihtyy.
Ensi kertaan.