Tänään kävimme poikien kanssa Tuusulassa näytelmissä. Oli todella kaunis päivä ja aurinko paistoi koko ajan. Onnistuin taas kerran käräyttämään nahkani. =) En varmaan ikinä opi ottamaan sitä rasvaa mukaan.

Saavuimme paikalle hyvissä ajoin ennen kahdeksaa. Kehät alkoivat klo 9.00 ja Ando oli ensimmäisenä. Matkustamisesta johtuva paasto oli auheuttanut pikkuiselle jo kovan nälän ja heti juuston huomattuaan katse nauliutui siihen. Antoi hyvin tutkia itsensä ja seisoi maassakin paikoillaan kun tuomari lähestyi. Pentuja oli yhteensä kolme. Andon lisäksi toinen uros ja yksi narttu. Kummatkin kuukautta Ando vanhempia.

Tuomarina oli Beggy Bailey ja tässä arvostelu:
"7,5 month blue merle, lovely color, blue eye, good outline, lovely type, very very promising, moves well"
Tulos: PEK1, KP ja ROP hieno pikkumies. Moni sitä kävikin ihastelemassa ja hiplaamassa :D

Tässä kuva pojasta palkintojensa kanssa. 1246722556_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tuusula oli Harun viimeinen näyttely ja tähän se oli hyvä päättääkin.
Arvostelu: "2 years 3 month, blue merle, nice head, good neck, little long body, gay with the tail when moved, good ear carried"
tulos: EH

Näyttely ei paremmin olisi voinut mennä. kummatkin ylittivät tavoitteet ja oli mukavaa. Seuraavan on syyserkkari kuukauden päästä Porissa. Se on Andon viimeinen pentukehä, sitten lähdemme kiertämään junnuja.

Kumpikaan ei tuntunut hätkähtävän tiivistä tunnelmaa kehän laidalla ja Andokin nukkui ihan sikeästi ihmisten ja koirien hääriessä ympärillä. Välillä kun halusin käteni tyhjiksi "tungin" ne kevythäkkiin ja sinnekin ne rauhoittuivat ja nukkuivat kylkikyljessä.