Kokonaisuudessaan todella mielenkiintoinen ja kiinnostava tapahtuma, vaikka olinkin vain lauantaina  uskon sunnuntain olleen yhtä hieno päivä.
Seurasin mm. Kanien estehyppelyä, laama ja alpakkayhdityksen esittelyä, etsintä koirien näytöstä, flyballia, koirantanssia ja agilitya. Messujen yhteydessä järjestettiin myös sekä jyrsijä, kani että kissanäyttely. Erilaisia kojuja ja esittelijöitä oli lukuisia. Oli leluja, ruokaa, herkkuja ja tarvikkeita pannoista ja remmeistä häkkeihin. Upeita akvaario sisustuksia. Iso arvostus sille joka jaksaa useamman 100 litran akvaarion tyhjentää ja sisustaa kahta päivää varten messuille.
Harulle toin tuliaisiksi savistetun lehmän polven ja pussillisen kuivattuja lampaan korvia, sekä noin puoli kiloa erimerkkisiä ruokanäytteitä. Polvi teki heti kauppansa ja innolla poika sen jyrsimisen aloitti vaikka luu on lähes koiran pään kokoinen. Saa nähdä milloin se tulee syötyä loppuun. =) Itselleni ostin pussillisen tuoreita metri lakuja.
Edes vittumainen bussikuski ei saanut pilattua päivääni, vaan jos vain on mahdollisuus niin menen kyllä seuraavallakin kerralla.