Eka viikko koulua takana ja toinen jo hyvin aluillaan. Viime viikon aikana kulutimme ahkerasti kentän pintää agitreeneillä. Käytännön tunneilla kävimme läpi mitä oltiin koirien kassa kesällä tehty. Harun kanssa otin hiukan seuraamista (hiukan parempaa kuin keväällä, mutta vielä työstettävää) luoksetulo (katastrofi, ei hyvä) ja nouto. Ilmeisesti liikaa häiriötä näin nopeasti taas kun piti ihmetellä ihmisiä. Loppuvuodelle ollaan katsottu kolme tokokoetta. Tavoitteena TK1 ennen joululomaa.
Otettiin myös lyhyt jälki ja vähän hakua. Hyvin ruosteista kun ei kesällä ole yhtään treenattu maastoja, mutta kyllä sen nyt taas luulisi parantuvan kun päästää takaisin hommiin.
Joka toinen ilta liideltiin ja viikonloppuna otetiin kamerat mukaan. Video tulossa kunhan on editoitu ja hiukan lisämateriaalia kerätty taas seuraavana viikonloppuna. :D
Andon kanssa kepit sujuu jo ihan kivasti. Seuraava askel olisi sitten itselläni naama menosuuntaan. Eiköhän sekin vielä kohta puolin onnistu. Pentu on niin nopea oppimaan ja aivan intona radalla. Ehkä välillä liiankin tulisena menossa. Kiitos Sanna vinkin ollaan otettu nyt lelupalkka kentälle eikö Ando enää ole koko ajan lahkeessa roikkumassa vaan saa sen sijaan lelun. Kyllä tuossa pikkumiehessä on paljon potentiaalia kunnon harrastuskoiraksi, pitää vaan osata kaivaa se esiin ja opetella käyttämään oikein. :D on ne vain niin erilaisia poikia Harun kanssa.
Harun kanssa pieniä helppoja ratoja. Tuo koira on aivan mahtava. Sen koko olemuksesta näkee miten se nauttii radalla joka askeleellaan.

Ando on ystävystynyt uuteen kaveriin Severiin, 11 viikkoiseen lapinkoira pentuun. Sisällä kun pääsevät leikkimään on se enimmäkseen painia ja ulkona sitten rallatetaan tuhatta ja sataa peräkänaa menemään. Pjilla on todella hauskaa.

kuvat. Heli L.

Tällä viikolla vielä edessä pelastuskoirahommia ja maastoja käytännön tunneilla ja viikonlopuna piiiitkä metsälenkki kamera mukana. Tänään aamulenkillä metsässä oli niin kaunista. Lehdet putoilleet polulle ja joka puolella erivärejä. Syksy on kyllä kaunista aikaa. Ensi viikolla on viimeinen kennelvuoro ja samalla näyttövuoro. Ahdistaa jo valmiiksi, mutta kai ne menee sitten ohi omalla painollaan. :D 

Väsynyt, mutta onnellinen Hassukuva. minä