Viime yönä Kannus peittyi valkoiseen ja oli taas pakko lähteä poikien ja kameran kanssa metsään seikkailemaan. Pojilla oli hyvin hauskaa ja juoksi ja riekkui kauheasti. Matkaa niiden mittariin kertyi varmasti tuplasti kuin omaani.


"vauhti ja vaarallisia tilanteita."

 

Harun kanssa juntataan paikkamakuuta. 20-30 sek menee hyvin, mutta sitten alkaa keskittyminen herpaantua ja alkaa nuuskutella ympäriinsä. Ajattelin kokeilla nyt lähteä alusta uudestaan liikkeelle. Kaukot i-m-i-m-i menee ok. Saisi nousta nopeammin ja joskus jää puoleen väliin. Noudossa jouksee täysillä kapulalle ja nappaa lennosta kiinni, mutta ravaa takaisin ja sivulla istuessaan mälvää kapulaa, joten ollaan haettu palautusvauhtia lisää, sekä itse luovutusta. Luoksetulon pysäytystä ei olla otettu vielä, kun Haru alkaa niin nopeasti ennakomaan ja sitten menee luoksetulo piloille. Aloitan sen sitten kun olen itse sisäistänyt miten sen teen :D Hyppy on ok. sitä otin jo kesällä ja meni hyvin. AVO olisi jo lähes kasassa.
Harun hyvä tuuli senkun jatkuu ja se on hirveän ahne. Muutenkin tuntuu että se on muuttunut nyt vähän ajan sisällä vanhemmaksi ja viisaammaksi. Ehkäpä ne inkkarit on vihdoin löytänyt tiensä takasin kanoottiin ja kiinnittäneet turvavyön :D.

Andon keskittymiskyky alkaa pikkuhiljaa löytymään. Ollaan sen kanssa ahkerasti treenattu sivulle tuloa ja se menee pienellä käsiavulla. Vielä pitäsi poistaa liika pomppiminen. Luoksetuloonkin olen jo alkanut lisäämään sivulle tuloa.
Seuraamiset on lyhyitä parin askelee pätkiä, mutta en usko että sillä tulee niin kauheaa kontakti ongelmaa kun Harulla. Ando on ihan pienestä asti hakenut todella hyvin kontaktia ja Harun kanssa tekemieni virheiden ansiosta siitä sitä aina palkannut. Paikkakin on löytynyt sivulletulo harjoitusten myötä.
Paikkamakussa ollaan päästy parin metrin päähän. Hyvin lyhyitä aikoja ja pienessä häiriössä vielä.

Tästä on hyvä jatkaa
.