Edellinen lumi suli pois viikossa, mutta nyt olemme saaneet uutta tilalle. Pakkastakin on jo välillä toistakymmentä astetta. kalikalikalikalikalikalikalikalikalikalikalikali....
Syyskuussa laitoin kennelnimi anomuksen rotujärjestölle, joka nyt oli koiramme lehdessä. FCIn päästöstä odottelen viimeistään synttäreilleni, jolloin aikaa koko prosessiin olisi kulunut se puoli vuotta, mitä kennelliitto lupailee. Vihdoin myös löysin sopivan kasvattajan jatkokurssin ja ilmoittauduin sille. Ollaan juuri käymässä/käyty koulussa noita aiheita läpi jalostuksessa ja genetiikassa, sekä lisääntymis fysiologiassa. Kiinnostava aihe.

Niin se koulu tältä syksyltä lähestyy loppuaan. Enää ensi viikko ja kennelvuoro, jonka jälkeen suunnistan Helsinkiin messaria katsomaan. loppu joulukuu on vapaata ja aikaa tehdä taas jotain kivaaa. Olen suunnitellut rästissä olevien kirjojen lukemista ja rentoutumista. Ehtisi myös käydä kiertämässä tuttavien luona, joita ei ole nähnyt pitkään aikaan. Tammikuun alusta sitten alkaa työharjoittelu Puotinharjun Mustissa ja Mirrissä. Odotelen sitä innolla, jos vaikka itsellänikin se oma kauppa jossain vaiheessa olisi. Harukin pääsee taas maistelemaan citykoiran elämää. Hankaluuksia tuottaa Kuros majoittaminen, kun sillä ei ole häkkiä missään muualla  kuin täällä (eikä tuota junassa kuljeta) ja tuolle sopivan kokoisesta joutuu pulittamaan reilusti toista sataa euroa. Pitää varmaan kyhätä jotain väliaikaista.
Palaillaan taas.